Müzik Video

Trending:


Alan yakında atv'de başlıyor! | 2. Tanıtım

Yeni nesil yarışma programı Alan, yakında atv'de başlıyor! atv YouTube kanalına abone olun: http://atv.link/abone atv Facebook: https://www.facebook.com/atv atv Instagram: https://www.instagram.com/atvturkiye atv Twitter: https://twitter.com/atvcomtr atv TikTok: https://www.tiktok.com/@atv


Motorcular Fragman (5) OV STCRH


Alişan'ın 4 milyon TL'lik yeni aracı!

Bebek'te aracından indikten sonra basın mensuplarıyla sohbet eden Alişan, "Yeğenim geliyor, onu bekliyorum, bir yemek yiyeceğiz. Yaz da yaklaşıyor artık onun da sınavı var. Sınava hazırlanıyor kendisi" açıklamasını yaptı. "YENİ ŞARKI, PROGRAM, EVE GİT VE KAPANIŞ" 47 yaşındaki şarkıcı, hayatında bir farklılık olmadığını belirterek, "Yeni şarkı, şarkıya stüdyoda kayıt, yeni program, program tanıtımı, şarkı tanıtımı... En sonda da eve git ve...


Eskişehir'de tır ile otobüs çarpıştı: 7 kişi yaralandı

Eskişehir'de iki tır ile belediye otobüsünün karıştığı kazada 7 kişi yaralandı.


İzmir’de uyuşturucu sevkiyatı yapan motosikletli yakalandı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde uyuşturucu madde sevkiyatı yapan motosikletli şüpheli yakalandı. Motosiklette yapılan aramada metamfetamin ve esrar maddesi ele geçirildi.


Karganın Uykusu Teaser VCRH

Karganın Uykusu Teaser VCRH


Genç mühendisler, yapay zeka destekli yazılımla otomotivde üretim hatalarını azaltıyor

Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) mezunları Teknokent bünyesinde kurdukları firmada, otomotiv sektöründe dış gövde parçalarında yüzey kaynaklı kusurların tespit edilmesine yönelik yapay zeka destekli yazılım geliştirdi.


Kayseri-Niğde yolunda tıra çarpan araç takla attı: 2 yaralı

Kayseri-Niğde karayolunda transit aracın tıra çarparak takla attığı kazada 2 kişi ağır yaralandı.


Ehliyetsiz sürücünün kullandığı motosikletle otomobil çarpıştı: 3 yaralı

Isparta’da otomobil ile 17 yaşındaki ehliyetsiz gencin kullandığı motosikletin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.


Leclerc: "Bugün her şey sorunsuzdu ama yarın tetikte olmalıyız"

Charles Leclerc, Ferrari'nin Formula 1'in Emilia Romagna Grand Prix'sinde zirvede kalma şansı için değişen rüzgar koşullarını en iyi şekilde öngörmesi gerektiğini düşünüyor.


Son dakika haberi! Diyanet Audi aracı iade ettiğini duyurdu

Diyanet İşleri Başkanlığı, tartışmalara neden olan Audi A8 makam aracını iade edildiğini duyurdu. Açıklamada, "Başkanlığımız hizmetinde kullanılan bir adet Audi A8 araç iade edilmiştir. Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatlarında çok zorunlu ihtiyaçlar dışında demirbaş eşya, büro malzemesi, kırtasiye vb. alımlar yapılmayacaktır." ifadeleri yer aldı.


Atış Yapı 48. Yeşil Bursa Rallisi için seremonik start verildi

Türkiye’nin en eski otomobil sporları kulübü olan Bursa Otomobil Sporları Spor Kulübü (BOSSEK) tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 48’incisi düzenlenecek olan Yeşil Bursa Rallisi için seremonik start verildi.


Oto elektrik ustası inşaat halindeki binanın asansör boşluğunda ölü bulundu

Samsun'da oto elektrik ustası, inşaat halindeki binanın asansör boşluğunda ölü olarak bulundu. Olay, Samsun'un Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi.


Kars'ta ehliyet sınavında kameralı kopyaya suçüstü

Kars’ta ehliyet sınavındaki 1 kişi ile ona dışarıdan kameralı düzenekle kopya veren şüpheli 1 kişi KOM ekiplerince suçüstü yakalandı.


Müteahhit yolu toprakla kapatınca sürücüler evlerine gidemedi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde müteahhittin yolu toprakla kapatması üzerine sürücüler evlerine gidemedi. Jandarma ekiplerinin cezai işlemi sonrasında yol tekrardan trafiğe açıldı.


Tesla'dan, Berlin'deki fabrikası için yeni adım

Tesla'nın Berlin yakınlarındaki fabrikasını genişletme planı onaylandı.


Tek kişilik uçan araç 'Hexa', Tokyo'da gösteri uçuşu yaptı

ABD'li LIFT Aircraft şirketinin geliştirdiği uçan araba “HEXA”, Japonya'nın Tokyo kentinde ilk gösteri uçuşunu gerçekleştirdi. Üzerinde 18 adet pervane bulunan tek kişilik uçan araçlar 250 kiloya kadar ağırlık taşıyabiliyor. Aracın pilotluğunu LIFT Aircraft'ın Baş Pilotu ve eski ABD Hava Kuvvetleri UH-1N helikopter pilotu Jace McCown gerçekleştirdi.


Nevşehir’de zincirleme kaza: Alkollü sürücüden ilginç teklif: Polis çağırmayın

Nevşehir’de zincirleme kazaya neden olan kadın sürücü iddiaya göre, çarptığı araç sürücülerine "polis çağırmayın" teklifinde bulundu.


Mercedes'in elektrikli C-Serisi bu şekilde görünebilir

2025 yılında, BMW 3 Serisi ile rekabet etmeye gelecek.


Verstappen, Imola hafta sonunda iki yarışa birden katılmayı planlıyor

Max Verstappen, Emilia Romagna Grand Prix ile Nürburgring 24 Saat simülasyon yarışını nasıl aynı anda gerçekleştireceğini açıkladı.


Trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü

Adana’da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 4 kişi ağır yaralandı. Tarlaya ve yola savrulan yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.


Uzunköprü’de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü refüje çıktı

Edirne Uzunköprü'de direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü refüje çıkarak aydınlatma direğine çarptı.


Diyanet’ten Audi A8 açıklaması: Tartışmalı araç iade edildi

DİYANET İşleri Başkanlığı, tasarruf tedbirleri kapsamında, başkanlığın hizmetinde kullanılan Audi A8 aracının iade edildiğini bildirdi.


Hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosiklet ile hafif ticarin aracın çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen yaralı sürücüye, ehliyetsiz, sigortasız motosiklet kullanmaktan ve kullandırmaktan motosiklet sahibine yazılan cezayla birlikte toplam 27 bin TL ceza kesildi.


Jandarma’dan motosiklet denetimi

Jandarma’dan motosiklet denetimi İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) –OSMANİYE’de jandarma trafik timlerince, sürücüleri trafik kural, yasaklama ve kısıtlamalarına uygun şekilde araç kullanmalarına yöneltmek, trafik kazalarını en aza indirmek amacıyla motosiklet denetimi yaptı. Kontrol edilen 1097 motosikletten eksiklikleri tespit edilen 114’üne idari yap...


450 km pedal çevirerek Samsun’da ulaştılar

Ankara Üniversitesi (AÜ) Hitit Bisiklet Topluluğu üyeleri, ‘19 Mayıs Ata'ya Saygı Turu’ kapsamında 450 km pedal çevirerek Samsun'a ulaştı.


F2 Imola: Bortoleto pole'de, Bearman ikinci sırada

Invicta Racing'den Gabriel Bortoleto, Imola'da Formula 2 pole pozisyonunu alarak dört yarıştaki ikinci pole pozisyonunu elde etti.


Aero şefi ile yollarını ayıran Mercedes, Ferrari'den iki personel daha alıyor

Mercedes, Formula 1 aerodinamik şefi Gioacchino Vino ile yollarını ayırırken, Alman üreticinin Ferrari'den iki önemli transferi erkenden gerçekleştireceği ortaya çıktı.


Bakan açıkladı: Çinli BYD ve Chery, Türkiye'ye yatırımın eşiğinde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bloomberg'e yaptığı açıklamada Çinli iki elektrikli araç üreticisinin Türkiye'de yatırım yapmaları için yapılan görüşmelerin ileri aşamada olduğunu belirtti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çinli elektrikli otomobil üreticileri BYD ve Chery’nin Türkiye’de yatırım yapmaları konusunda iler...


Çarpışan otomobillerin arasında kalarak yaralanan kadın kamerada

Ankara’da meydana gelen kazada çarpışan iki aracın arasında kalan kadın yaralandı. Kaza güvenlik kamerasına yansıdı.


Bilecik’te motosiklete yardım etmek için duran sürücü durduğuna pişman oldu

Bilecik'te yol kenarında duran bir motosiklete yardım etmek duran sürücü durduğuna pişman oldu. Yardım sonrası yola çıkan sürücü başka bir motosikletle çarpışması sonucu 2 kişi yaralandı.


Kamyon direğe takıldı, esnaf elektriksiz kaldı

Sarıyer'de yoldan geçen kamyonun üstünde taşınan parça elektrik kablolarına takıldı. Kopan kablodan çıkan kıvılcımlar çevrede paniğe neden oldu. Kamyon olay yerinden ayrılırken mahalle esnafı elektriksiz kaldı. https://haberglobal.com.tr/gundem/kamyon-direge-takildi-esnaf-elektriksiz-kaldi-344816


"Kamuda tasarruf" yürürlüğe girdi: Genelgede dikkat çeken Togg detayı

Kamuda taşıt alımıyla ilgili kısıtlama getiren kararla kamuda kullanımdaki araçların tasfiyesi şartıyla Togg marka elektrikli araçlar satın alınabilecek.


Antalya'da alev alan otomobildeki Polonyalı çift hayatını kaybetti

Antalya'nın Alanya ilçesinde Polonyalı çiftin bulunduğu otomobil refüje çarparak takla attıktan sonra alev alev yandı. Yangında araçtaki çift feci şekilde can verdi.


Büyükçekmece’de yaya geçidinde kadına motosiklet çarptı, metrelerce öteye savurdu

Büyükçekmece’de yaya geçidinde karşıdan karşıya geçen kadına motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisi metrelerce savrulan kadın ağır yaralanırken olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.


Elektrikli otomobiller diğer modellere göre, %50 daha uygun toplam maliyet avantajı sunuyor!

Elektrikli otomobiller, benzinli ve dizel otomobillerle kıyaslandığında, bakım ve satın alma maliyeti konusunda daha uygun maliyet avantajı sunduğu dikkatleri çekti.


Soru: Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi kim?

Aklınıza gelen ilk cevap doğru. Peki ya devamı?


Renault, PHEV seçeneklere geri dönecek

Megane ve Captur için "kapı kapanmadı".


Aston Martin'in büyük F1 Imola güncellemesi, "agresif" gelişimin bir işareti

Aston Martin, Imola'daki sezonun en büyük güncelleme paketinin, 2023'ün aksaklıkları üzerine inşa edilen "agresif" bir geliştirme programının bir adımı olduğunu açıkladı.


Traktörle kafa kafaya çarpışan motosiklet sürücüsü metrelerce böyle savruldu

Denizli'nin Güney ilçesinde iki aracın aracından geçerken ara yoldan çıkmaya çalışan traktörü fark etmeyen genç sürücünün kullandığı motosiklet traktörle kafa kafaya çarpıştı. Motosiklet sürücüsünün metrelerce savrulduğu anlar kameraya yansıdı. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.


Ferrari'nin yeni güncellemeleri, tamamen "haritayı eğmek" ile ilgili

Formula 1'in güncelleme savaşı eskiden daha fazla yere basma kuvveti ekleyen yeni parçaların takılmasıyla ilgiliydi ve bu da neredeyse her zaman daha fazla tur süresi sağlıyordu.


‘Dijital dönüşümün lokomotifi olduk’

TURKCELL, 30. kuruluş yıldönümünde iş ortaklarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde (KKTC) bir araya geldi.


Honda elektrikli araç çalışmalarına yaklaşık 65 milyar dolarlık yatırım yapacak

Honda, 2050 karbon nötr hedefine yönelik olarak elektrikli araç teknolojilerinde yatırımlarını 10 trilyon yen (yaklaşık 65 milyar dolar) seviyesine çıkardığını duyurdu.


MG4 XPower | Daha Ucuza Bu Performans Yok! | Neden Almalı?

Performanslı elektrikliyi test ettik.


Oto ustalarından sağlık ve tasarruf için ‘klima’ uyarısı

Sağlık ve tasarruf için araç klimalarına yılda 2 kez bakım yapılması gerektiğini dile getiren oto klima uzmanları, aynı zamanda ortalama bin 500 liradan kaçılması sonucu klima kompresörünün bozulması halinde 15 bin liralık masrafın da çıkabileceğini ifade etti.


Tehlikeli yolculuk: Patenli genç, otobüsün arkasına tutunarak gitti

İstanbul'da D-100 otoyolu'nda Merter – Cevizlibağ arasında sefer yapan İETT otobüsünün arkasına tutunan bir kişi tehlikeye davetiye çıkardı. İETT otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına yansıdı.


Tuz yüklü tır alev topuna döndü

Çankırı'da kontrolden çıkarak devrilen tuz yüklü tır, alev alev yandı. Kaza sonrası tır, motor bölümünden alev aldı ve kısa sürede büyüyen alevler tırı tamamen kapladı. Yangının çıkış sebebine ilişkin inceleme başlatıldı.


Otomobil inşaat alanına düştü: 1 ölü

Otomobil inşaat alanına düştü: 1 ölü Akşemsettin Mahallesi Lale Sokakta kullandığı otomobili arızalanan Yusuf K, yokuş aşağı hareket ettirerek aracı çalıştırmak istedi. Sürücü hızlanan aracın kontrolünü kaybederken, otomobil yaklaşık 20 metre yükseklikten inşaat alanına düştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri ...


Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı

İstanbul'un D-100 OTOYOLU'nda Merter – Cevizlibağ arasında sefer yapan Toplu Taşıma Sistemi (İETT) otobüsünün arkasına tutunan bir kişi tehlikeye davetiye çıkardı. İETT otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.


Formula 1'de sıradaki durak İtalya!

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan devam ediyor. Sezonun yedinci yarışı İtalya'nın ev sahipliğinde yapılacak.