Seyahat

Trending:


Gaziantep’te jandarmadan servis minibüsü ve motosiklet denetim

Gaziantep’te jandarmadan servis minibüsü ve motosiklet denetim Kadir ÇELİK/İSLAHİYE (Gaziantep), (DHA)- GAZİANTEP’in İslahiye İlçesinde, jandarma ekipleri okul servislerine ve motosiklet sürücülerine yönelik denetim gerçekleştirdi.İlçe Jandarma Komutanlığı trafik ekipleri, denetimde öğrencileri taşıyan okul servislerinde öğrenci kapasitesi başta ol...


Alonso: "Yeni güncellemelerin ne getireceğini göreceğiz fakat diğer yarışlardan çok farklı olmayacak"

Fernando Alonso, yeni güncellemelerin Imola'da büyük fark yaratmasını beklemiyor.


Yeşil Bursa Rallisi’nde Castrol Ford Team Türkiye’nin gözü zirvede

Castrol Ford Team Türkiye, Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’ndaki başarısını Yeşil Bursa Rallisi ile sürdürmeyi hedefliyor. Castrol Ford Team Türkiye’nin genç ve yetenekli pilotları sezonun dördüncü etabı olan Bursa’da bir kez daha podyuma çıkmak için start alıyor.


Fiat ticari araçlarda Mayıs ayına özel sıfır kredi fırsatı

Fiat Professional ailesine katılmanın tam sırası.


Aston Martin'in yeni güncellemelerinde, yeni ön kanat fikri dikkat çekti

Aston Martin, Formula 1'in Emilia Romagna Grand Prix'sine Red Bull'u takip eden gruptaki şansını artıracağını umduğu bir dizi güncellenmiş parçayla geldi.


Dodge Charger, Pagani tarzı kanatçıklara sahip olabilir

Kaputun ucunda yer alacak.


Patenle tehlikeli yolculuk yaptı! Cep telefonu kamerasına yakalandı

İstanbul'un D-100 OTOYOLU'nda Merter – Cevizlibağ arasında sefer yapan Toplu Taşıma Sistemi (İETT) otobüsünün arkasına tutunan bir kişi tehlikeye davetiye çıkardı. İETT otobüsünün arkasına tutunarak ilerleyen patenli gencin tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasına saniye saniye yakalandı.


Benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları (17 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları)

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte güncel benzin, motorin ve LPG (akaryakıt) fiyatları merak ediliyor. Akaryakıt fiyatları, kamuoyunun gündeminde yer alıyor. Güncel benzin ve motorin fiyatları, kamuoyu tarafından araştırılıyor. Peki, güncel benzin ve motorin (akaryakıt) fiyatları ne kadar? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para, dizel yakıt ne kadar oldu? İşte, İstanbul, İzmir ve Ankara benzin, motorin ve...


Aşırı nadir bir Tesla Roadster, satışa sunuldu

Görünür karbon fiber gövdeye sahip.


Çevrim içi ikinci el otomobil satışında düşüş

Türkiye'de ikinci el çevrim içi binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9 düşüşle 157 bin 463 adede geriledi. Aylık bazda düşüş ise yüzde 16 oldu. Indicata'nın ikinci el çevrim içi pazar raporundan derlenen verilere göre, geçen ay çevrim içi mecralarda 350 bin 588 kurumsal ilan yayınlandı. Bu ilanl...


Büyükçekmece’de takla atıp yanan araba olayına ilişkin yeni görüntüsü ortaya çıktı

Büyükçekmece Kumburgaz E-5’te dün sabah saatlerinde takla atan ve benzin istasyonunun tabelasına çarptıktan sonra alev alan araçta 3 kişi yaralanmıştı. Olaya ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüsü ortaya çıktı.


Antalya'da otomobil boş araziye devrildi, ters döndü

Kaza, Serik ilçesine bağlı Kökez Mahallesi'nde meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 07 BGF 636 plakalı Tofaş marka otomobil, seyir halindeyken virajı alamayarak yol kenarındaki tuğlalara çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen araç, ters döndü. Kaza sonrası ihbar üzerine 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, aracı terk edilmiş vaziyette buldu. İlginizi Çekebilir Görgü tanıklarının ifadesine göre 3 kişinin...


Elektrikli otomobiller "bakım ve satın alma maliyeti" konusunda da rekabet ediyor

Elektrikli otomobiller, benzinli ve dizel otomobillere kıyasla yaklaşık yüzde 50 daha uygun toplam maliyet avantajı sunuyor.


Aston Martin: "Sezona başlarken beşinci olmayı bekliyorduk"

Aston Martin takıma patronu Mike Krack, bu yılki sonuçları genel olarak beklediklerini söylüyor.


Kalpazanlar sınırda yakalandı! Osmanlı tuğralı para basacaklardı

Bulgaristan'da Türkiye'den gelen bir TIR'ı durduran gümrük memurları, araç içerisinde taklit para yapımında kullanılan Osmanlı tuğralı kalıplar ele geçirdi.


Eskişehir’de 52 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne işlem uygulandı

Eskişehir'de polis ekiplerince trafiğe kapalı yaya alanlarına giriş yaparak kuralları ihlal ettiği belirlenen 52 motosiklet ve motorlu bisiklet sürücüsüne ceza kesildi.


Dur ihtarına uymayıp kaçtı! Kaçarken yolda otomobilden bir çuval atıldı

Batman’da polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp kaçan sürücünün kullandığı otomobilden atılan çuvaldan 8 kilo 100 gram skunk çıktı. Takip sonucu durdurulan otomobilin sürücüsü gözaltına alındı. 8 KİLO SKUNK ÇIKTI İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, uyuşturucu madde ticareti yapan şüphelilere yönelik yürütülen çalışmalarda, ‘dur’ ihtarına uymayarak kaçan bir otomobilden atılan çuvaldan 8 kilo 100 gram...


Hürriyet’in araç tasarrufu, Özgür Özel tarafından Türkiye’ye model olarak sunuldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, araç kiralamayan ve havuz sistemini getiren Başkan Hürriyet’i Türkiye’ye örnek gösterdi. Özel’in sözleri basında da yankı buldu.


Ferrari neden Hamilton'ın etkisinin, tur zamanının çok ötesine geçeceğini düşünüyor?

Formula 1 takım patronu Fred Vasseur, Lewis Hamilton'ın Ferrari'ye getireceği faydaların, sağlayabileceği tur zamanının çok ötesine uzandığını düşünüyor.


F1'in ikinci çamurluk tasarımı da pek bir etki yaratmamış

Ferrari'nin yedek pilotu Oliver Bearman, geçen hafta ıslak zeminde yapılan testin ardından yeni çamurluk fikrinin de spreye yeterince engel olmadığını söyledi.


Steiner: "McLaren, Miami'de Red Bull'dan üstündü"

Haas'ın eski patronu Günther Steiner, Miami GP'de güçlü olan tarafın McLaren olduğunu söylüyor.


Bursa'da tepki çeken görüntü: Atları aracın arkasına bağlayıp koşturdu

Bursa'da bir sürücü, atları kasalı aracının arkasına bağlayıp kilometrelerce koşturdu. Yaşananları görüntüleyen vatandaşlar olaya tepki gösterdi.


Isparta’ya araç almak için gelen vatandaş 883 bin TL dolandırıldı

Sahte ilan üzerinden gördüğü aracı almak için Isparta’ya gelen vatandaş 883 bin TL dolandırıldı.


İstanbul'da taksi bulamama sorununu Arap profili yaparak çözdü

İstanbul'da taksi bulamama sorununu Arap profili yaparak çözdü


Tescilsiz 79 motosiklet otoparka çekildi

Samsun'un Alaçam ilçesinde plakasız ve eksik evraklı 79 motosiklet, trafik ekipleri tarafından toplandı.


Aldatmak 70.Bölüm Fragman VCRH STCRH

Aldatmak 70.Bölüm Fragman VCRH STCRH


Küçükçekmece'de 3 araçlı zincirleme trafik kazası: 2 yaralı

Küçükçekmece'de seyir halindeki otomobil, dönüş yapan bir diğer otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil park halindeki kamyona çarparak dururken araçlarda sıkışarak yaralanan 2 sürücü hastaneye kaldırıldı.


Formula 1'de heyecan İtalya'da devam edecek

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda heyecan, İtalya'nın ev sahipliği yapacağı sezonun yedinci yarışı Emilia-Romagna Grand Prix'si ile sürecek.


Otomobilin tavanında koltuk taşıdılar

Yalova’da tavanına yerleştirilen koltukla seyir eden otomobil görenleri hayrete düşürdü.


Sakarya'da bisiklet heyecanı başladı!

Tour Of Sakarya Prolog yarışı Ayçiçeği Vadisi'nden start aldı.


Gazipaşa’da trafik kurallarını ihlal eden 4 araca 16 bin TL ceza yazıldı

Antalya’nın Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan trafik ve asayiş denetiminde sorgulanan 66 aracın 4’üne farklı ihlallerden toplam 16 bin TL idari para cezası uygulandı.


Karapınar’da motosiklet denetimleri

Konya’nın Karapınar ilçesinde, polis ekiplerinin yaptığı motosiklet denetimlerinde trafik kurallarına uymayan motosikletler otoparka çekildi.


Yeni Bentley Continental GT, 782 bg güç ile geliyor

Lüks GT, haziran ayında tanıtılacak.


Hafif ticari araçla motosiklet çarpıştı: 1 yaralı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde motosiklet ile hafif ticarin aracın çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Ehliyetsiz olduğu belirlenen yaralı sürücüye, ehliyetsiz, sigortasız motosiklet kullanmaktan ve kullandırmaktan motosiklet sahibine yazılan cezayla birlikte toplam 27 bin TL ceza kesildi.


‘Togg, otomotivin dönüşümüne öncülük ediyor’

Londra’da düzenlenen Tech.EU Zirvesi’nin açılışına katılarak bir konuşma yapan Bakan Kacır, “Togg, 30’dan fazla farklı startup ile çalışarak inovasyonu teşvik etme kararlılığını ortaya koyuyor. Teknolojideki değişikliklerin yenilik yapmamız ve başarılı olmamız için benzersiz fırsatlar yarattığının farkındayız. Bu nedenle güçlü bir startup ekosistemine sahip olmak Milli Teknoloji Hamlesi’nin önemli bir parçası” dedi. Türkiye’nin, unicorn şirket...


Kağıt gibi ezilen tırdan yara almadan kurtuldu

BOLU - TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde önünde giden tırın dorsesine çarpan tır kağıt gibi ezildi. Meydana gelen kazada tır sürücüsü burnu bile kanamadan araçtan çıktı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.


İkinci el araba satışları yüzde 9 azaldı: En hızlı hangi marka satıldı?

Fahiş fiyatların bitmesine ve zamların neredeyse gelmemesine rağmen ikici el otomobil satışları Nisan ayında yüzde 9 oranında geriledi.


Oto ustalarından sağlık ve tasarruf için ‘klima’ uyarısı

Sağlık ve tasarruf için araç klimalarına yılda 2 kez bakım yapılması gerektiğini dile getiren oto klima uzmanları, aynı zamanda ortalama bin 500 liradan kaçılması sonucu klima kompresörünün bozulması halinde 15 bin liralık masrafın da çıkabileceğini ifade etti.


Tehlikeli taşımacılık kamerada

Bursa'da bir tır sürücüsü, açık dorsesine fazla yük alarak kilometrelerce ilerledi. Tehlikeli anlar saniye saniye amatör kameraya yansıdı.


Yayaların arasına dalan aracın neden olduğu dehşet anları kameraya yansıdı

Denizli'de yayaya çarpmamak için yaptığı manevra sonrası sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği SUV araç, çarptığı 4 yayadan 2'sini altına aldı. Kaza anlarının yansıdığı güvenlik kamerasında bir taksi şoförünün ise kıl payı kurtulduğu görüldü.


Bakan açıkladı: Çinli BYD ve Chery, Türkiye'ye yatırımın eşiğinde

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bloomberg'e yaptığı açıklamada Çinli iki elektrikli araç üreticisinin Türkiye'de yatırım yapmaları için yapılan görüşmelerin ileri aşamada olduğunu belirtti. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Çinli elektrikli otomobil üreticileri BYD ve Chery’nin Türkiye’de yatırım yapmaları konusunda iler...


Ters yönde giden iki otomobil çarpışarak alev alev yandı

Sancaktepe'de ters yöne giren otomobil taksi ile çarpışınca araçlar alev alev yandı. Kazada, takside bulunan 2 yolcu yaralandı.


Mercedes: "Büyük adımlar atmak için birkaç yarışa daha ihtiyacımız var"

Mercedes takım patronu Toto Wolff, takımın 2024 Formula 1 aracını önemli ölçüde geliştirmesinin “birkaç yarış” alacağı konusunda uyardı.


Önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı: 1 yaralı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil önce ağaçlara, sonra bariyerlere çarptı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı.


"Kamuda tasarruf" yürürlüğe girdi: Genelgede dikkat çeken Togg detayı

Kamuda taşıt alımıyla ilgili kısıtlama getiren kararla kamuda kullanımdaki araçların tasfiyesi şartıyla Togg marka elektrikli araçlar satın alınabilecek.


Petrol haftalık kazanç elde etmeye hazırlanıyor

Petrol haftalık kazanç elde etmeye hazırlanıyor Brent, vadeli kontratların yaklaşık yüzde 1 değer kazandığı iki günlük yükselişin ardından varil başına 83 doların üzerinde işlem görürken, ABD ham petrolü 79 dolara yakındı. ABD ham petrol stoklarındaki düşüş ve ABD enflasyonunun düşebileceğine dair işaretlerin ortadan kalkması, son oturumlarda Ulusl...


Antalya’da safari araçları denetlendi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde jandarma ekipleri safari araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde trafik kurallarına uymayan araç ve sürücülere idari para cezası uygulandı.


Kars'ta ehliyet sınavında 'kameralı' kopyaya suçüstü

Kars'ta yapılan ehliyet sınavında kopya çekileceği bilgisi üzerine KOM ekipleri harekete geçti. Sınava giren bir kişi ile ona kopya veren şüpheli suçüstü yakalandı. Üst aramasında kamera, kulaklık, modem ve ses aktarım cihazı ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.


Kayseri emniyeti huzuru bozan araçları denetledi

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince; abartı egzoz, drift, yüksek ses ve müzik gibi kamu huzurunu bozan araçlara yönelik denetim yaptı.


(Düzeltme) Refüje çarpan motokurye yaralandı

Avcılar'da kontrolden çıkarak refüje çarpan motokurye yaralandı.