XIAOMI SU7 YOğUN ILGI GöRüYOR! İşTE BEKLENEN SATış HEDEFI...

Heyecanla beklenen Xiaomi'nin elektrikli otomobili nihayet sahneye çıktı. Xiaomi, araçlarını kullanıcılarla buluşturmaya başladı ve yeni bir hedef belirledi. Grup başkanı Lu Weibing, yıl sonuna kadar 100 binden fazla SU7 modeli satacaklarını duyurdu.

Elektrikli otomobillerin piyasaya sürülmesiyle dikkatleri üzerine çeken ünlü teknoloji devi Xiaomi, alışılmadık bir adım atarak otomobil üretimine adım attı. Akıllı telefonlarıyla tanınan bir markanın nasıl kaliteli bir otomobil üretebileceğini herkese gösteren Xiaomi, SU7 modeliyle bu başarıyı kanıtladı. Şirket, şimdi araçlarını teslim etmeye başladı ve yıl sonu için büyük bir hedef belirledi. Lu Weibing, 100 binden fazla Xiaomi SU7 modeli satmayı hedeflediklerini açıkladı.

Xiaomi SU7, 20 Nisan'a kadar 70 binden fazla satış rakamına ulaşarak üreticisini bile şaşırttı. Şirket, gün geçtikçe artan satışlarıyla 100 bin araçlık hedefe odaklandı. 2024 yılı sonuna kadar bu hedefi aşmayı planlayan şirket, şimdilik otomobillerini 29 şehre ulaştırdı ancak yıl sonunda bu sayının 40'a çıkması bekleniyor.

Fiyatı ne kadar? 

Üç farklı modelle piyasaya sunulan Xiaomi SU7'nin fiyatı 29 bin dolardan 41 bin dolara kadar çıkıyor. Ülke genelinde toplam 59 mağazada satılan bu elektrikli otomobil, uzun menzili, kısa şarj süresi, gücü ve şık tasarımıyla herkesi etkilemeyi başarıyor.

2024-04-23T11:53:32Z dg43tfdfdgfd