BMW, 4 SERISI GRAN COUPE'YI MAKYAJLADı!

Kardeşlerinin ardından sıra kendisine geldi.

BMW, bahar güncellemelerine 4 Serisi Gran Coupe ile devam ediyor. Bavyeralı üretici, 2020 yılında ilk olarak 4 Serisi'nin Coupe ve Convertible versiyonlarını tanıtmıştı. Ardından sıra Gran Coupe türevine geldi. Aynı sırayı bozmak istemeyen BMW, Coupe ve Convertible 4 Serisi'ni güncelledikten sonra gözlerini Gran Coupe'ye dikti.

Gelin 4 Serisi Gran Coupe'nin yaşadığı değişimlere yakından bakalım.

Dış Tasarım

Öncelikle BMW 4 Serisi Gran Coupe'nin de aynı diğer kardeşleri gibi ufak değişimler yaşadığını söyleyerek başlayalım. En azından dış tasarımda sadece yeni bir ızgara tasarımı ve Coupe-Convertible kardeşlerinden tanıdığımız yeni far takımı dikkat çekiyor. 

Renk paletine eklenen "Cape York" ve "Fire Red" isimli metalik renkler de değişimler arasında. Buna ek olarak kullanıcılar artık iki yeni jant seçeneği arasından da seçim yapabilecek. Opsiyon listesinde M Sport Package'ı işaretleyen kullanıcılar ise yeni bir difüzöre merhaba diyecek.

Kabin

BMW'nin meşhur yekpare ekran tasarımı karşımıza çıkmaya devam ediyor kabin içerisinde. Yine de yaşam alanının daha "derli toplu" göründüğünü söylemeden edemeyeceğim. Bu hissin sebebi ise yeni hava kanalları ile ortadan kaldırılan vites topuzu olmuş. Aynı i4'teki gibi model artık sadece bir tuş ile vites geçişi yapmanızı sağlayacak.

İki kollu yeni direksiyon tasarımı ve üstündeki ışıklandırılmış tuşlar artık standart donanımda. Bununla birlikte BMW, direksiyonun arkasında bulunan vites kulakçıklarını da standart donanıma eklemiş. Ekstra ücret ödeyerek bu direksiyonu üç kollu M versiyonuna da çevirebileceksiniz.

Bunu da oku

Motor Seçenekleri

BMW'nin kaput altında herhangi bir değişim yapmadığını belirtelim. Toplamda 2 adet dört silindirli benzinli, bir adet 6 silindirli benzinli ve iki adet dizel seçenek yerini korumaya devam ediyor. Siz sormadan söyleyelim, ülkemizdeki 420i'de de herhangi bir değişiklik yok.

Ülkemiz demişken 4 Serisi Gran Coupe'nin Türkiye'de 3.757.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışta olduğunu söyleyelim. Güncel modelin ülkemize ne zaman geleceği ya da fiyatının ne olacağı ile ilgili net bir bilgi yok.

2024-04-24T12:26:36Z dg43tfdfdgfd