SUBARU WRX, TAşıDığı ISMI GERçEKTEN HAKEDIYOR

WRX, gerçek bir ralli etabında etkileyici bir performans sergiledi.

Birçok Subaru hayranı, WRX'in karakterini kaybettiğine inanıyor. Yeni WRX hakkındaki yorumlar, bir performans otomobilinden çok turbo eklenmiş normal bir Impreza gibi hissettirdiği ile ilgili şikayetlerle dolu. STI'ın üretimden kaldırılması bu duyguları daha da kötüleştiriyor. Ancak, bir ralli etabında test edilen WRX, taşıdığı ralli ruhunu gözler önüne seriyor.

New Hampshire'daki Team O'Neil Ralli Okulu, WRX'in taşıdığı mirası test etmek için bir test otomobili ile ralli parkuruna çıktı. Aracın standart dört tekerlekten çekiş sisteminin beklendiği gibi iyi işlediğini belirten eğitmen ve sunucu Wyatt Knox, aracın performansını "oldukça mükemmel" olarak nitelendiriyor. Knox ayrıca 276 bg gücündeki WRX'in beklediğinden daha hızlı olduğunu ve mekanik yol tutuşun, "Subaru'ya yakışır şekilde" çalıştığını söylüyor.

WRX'in müşteri kitlesinde, toprak arazilerde araçlarının yerle temasını kesecek türden kişiler olmadığını tahmin ediyoruz. Fakat Knox, arabanın "gerçekten iyi" zıpladığını, havada düz uçtuğunu, yani inişlerde dört teker beraber yere konabildiğini söylüyor. Tıpkı iyi bir ralli otomobilinin yapması gerektiği gibi.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde WRX, Team O'Neil'ın etap parkuru tablosunda diğer tüm rakiplerini ezip geçiyor ve bir sonraki en hızlı araç olan CanAm Maverick'ten iki saniye daha hızlı bir zaman elde ediyor. STI gitmiş olsa bile WRX, sokakların en hızlı ralli aracı gibi görünüyor. Tabii Team O'Neil, GR Corolla'yı benzer koşullarda test ettiği zaman bu tablo değişebilir.

Bunlara da göz atın

2024-05-06T16:28:27Z dg43tfdfdgfd